O nama

Povijest tvrtke Povijest tvrtke Trgovačko društvo je započelo s radom 1994. godine s osnovnom djelatnošću: PRERADA DRVETA. Poduzetnik – član društva g. Vlado Šakić je uzeo u najam pilanu na pustari pored Josipovca i od zaostale proizvodne jedinice stvarao respektabilnog prerađivača drveta. Dok ostale pilane u bližem okruženje stagniraju ili čak propadaju, g. Vlado Šakić i njegov brat g. Marijan Šakić, koji mu se pridružio u poduzetničkom pothvatu 1995. godine, razvijaju i povećavaju obujam proizvodnje kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i povećanje organskog sastava kapitala ali i kroz proširenje kapaciteta putem kupnje još jedne obližnje pilane.


U posljednjih nekoliko godina Tersa d.o.o. Osijek je realizirala više izvoznih poslova, postala prepoznatljiva na inozemnom tržištu zbog iznimne kvalitete vlastitih proizvoda i poslovnosti tvrtke, što je učvrstilo njen izvozni karakter i orijentiranost proizvodnje na inozemno tržište.


Poduzeće ima proizvodne pogone u Črnkovcima (na magistralnom putu 34 > Osijek > Valpovo > Donji Miholjac) u kojim je zaokružen proces proizvodnje ambalaže za voće i povrće uz dosadašnji proizvodni program rezane građe za potrebe građevinarstva.


Putem mreže poslovnih  partnera  proizvodi Terse d.o.o. prisutni su diljem Republike Hrvatske i na inozemnim tržištima i to u:
Sloveniji, Italiji, Njemačkoj i Francuskoj.


Tersa   d.o.o.   trenutno   zapošljava   60-ak   djelatnika.   Od   svog   osnutka   tvrtka   je   orijentirana kontinuiranom razvoju koji je uvjetovao dosadašnje organizacijske i poslovne procese.

 

Povijest tvrtke Povijest tvrtkePovijest tvrtkePovijest tvrtkePovijest tvrtke

 

„TERSA“ d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

PREDMET POSLOVANJA DJELATNOSTI:

-          20.1 – Proizvodnja piljene građe, impregnacija drva
-          20.4 – Proizvodnja ambalaže od drva
-          20.5 – Proizvodnja ost.proizvoda od drva, pluta i slame
-          51.7 – Ostala trgovina na veliko
-          52.1 – Trgovina na malo u nespecijaliziranim prod.

ČLANOVI UPRAVE:
Vlado Šakić, direktor
TEMELJNI KAPITAL: 305.000,00 kuna;
PRAVNI ODNOSI: društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.)
DJELATNOST: Piljenje i blanjanje drva
MATIČNI BROJ POSLOVNOG SUBJEKTA: 0365017
OSOBNI IDENTIFIKACIJSKI BROJ: 80835896442
GODINA OSNUTKA: 1994.

BROJ ZAPOSLENIH: 65